Vi har fået ny e-mailadresse! Benyt kontakt os på hjemmesiden eller afslut mailadressen med @nordeafinance.com i stedet for @sgfinans.dk

Nordea køber SG Finans af Societe Generale

Nordea köper SG Finans från Societe Generale

Societe Generale Group har i dag offentliggjort, at SG Finans er blevet solgt til Nordea.

Det er slutresultatet af, at parterne for noget tid siden startede en proces, som har resulteret i, at SG Finans vil blive fusioneret med Nordea Finans, forudsat godkendelse fra konkurrencemyndighederne og Finanstilsynet. Fusionen skaber Nordens ledende finansieringsselskab.

SG Finans og Nordea Finans er et godt match på mange områder. SG Finans er stærkest i Norge og Nordea Finans er stærkest i Finland. I Sverige og Danmark er vi nogenlunde jævnbyrdige, når det kommer til markedsandele og størrelse. Desuden supplerer vi hinanden både når det gælder geografi, distribution, branchekendskab og kompetence. Samlet vil vi have ca. 1.350 ansatte, en balance på ca. 200 mia. NOK og et stærkt kontornetværk over hele Norden.

Når fusionen er godkendt, vil vi kunne tilbyde nye og eksisterende kunder samt samarbejdspartnere en bredere produktportefølje med støtte i en nordisk bank, som har en god forståelse for vores markeder og for vores kultur. Vi ved også, at vores kunder og samarbejdspartnere værdsætter en finansieringspartner med lokal tilstedeværelse i alle nordiske lande, og i Nordea Finans har vi den bedste partner til at opfylde dette behov.

Med SG Finans’ positive kultur og højkompetente organisation med stærk brancheerfaring, kombineret med moderne IT-løsninger og et solidt distributionsnetværk, bliver vi en stærkere og mere komplet aktør, som vi håber, at markedet vil værdsætte.

Godkendelse fra konkurrencemyndighederne og Finanstilsynet forventes først at ske i løbet af efteråret 2020. Frem til det tidspunkt, vil det være «business as usual» i SG Finans, og vi vil være konkurrenter, indtil fusionen er et faktum.

Hvis du har spørgsmål, så tag endelig kontakt til din faste kontaktperson i SG Finans.

Pressemelding